ABOUT US

WHY SO SERIOUS?
GUTS ONLY!

Indian Blue Jeans is a jeans-related fashion label voor cool dudes & hipster girls. Jonge waaghalzen en rebelse kids tussen de 2 en 16 jaar die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Ze ontdekken de wereld, hun talenten en hun tekortkomingen. Impulsief, vol plezier en enthousiasme. Daarbij willen ze op een gezonde manier opvallen en zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig!
Indian Blue Jeans Denim Story 2
denim Indian blue jeans story
OUR BELIEVE

NO GUTS
NO STORIES

Indian Blue Jeans helpt deze identiteit vorm te geven en stimuleert kinderen om zichzelf te ontwikkelen. Door betaalbare kleding van goede kwaliteit en unieke looks. Sterk genoeg voor de onvoorspelbare en roekeloze karakters van de kinderen en jongvolwassenen. So come on, let’s create some new awesome stories! Nieuwe herinneringen die je aan het lachen maken. Nieuwe vriendschappen voor het leven. Zelfs zonder Instagram, Snapchat of TikTok. En wat is hét recept voor toffe verhalen? Juist, GUTS! Impulsief maar met lef. Niet denken, maar doen. Are you in?!!
OUR HISTORY

NO GUTS
NO BRAND

Sinds 2014 zijn wij gestart met collecties voor ‘cool dudes en hipster girls’. Jaren waarin we als merk al heel veel blijvende herinneringen hebben opgebouwd. Herinneringen die het waard zijn om te delen!

2014

Indian Blue Jeans levert de eerste collectie

2017

Indian Blue Jeans is uitgeroepen tot het beste denimmerk voor kinderen

2016

Indian Blue Jeans is een van de top 3 beste denimmerken van Nederland

2022

Indian Blue Jeans is grotendeels duurzaam geproduceerd
denim indian blue jeans
JEANS

OUR DENIM
STORY

Met ons stoere brede assortiment jeans staan we in de top 3 van best verkochte kinder denim merken van Nederland. Elke spijkerbroek is gemaakt van stretchdenimstof, wat zorgt voor comfort tijdens het bewegen. Alle maten jeans hebben verstelbare taillebanden, zodat ze allemaal perfect passen. We hebben verschillende fittingen die elk seizoen terugkeren in de meest trendy wassingen. Elke pasvorm heeft zijn eigen naam en is dus gemakkelijk opnieuw te bestellen. We hebben een servicevoorraad waardoor onze partners het hele seizoen artikelen kunnen opnemen.

NEXT UP

Geen lef, geen toekomst. We hebben een prachtig merk met een duidelijke visie voor ogen. We zien de toekomst op dezelfde manier als we begonnen; met lef!
Indian Blue Jeans richt zich op duurzame groei. De komende jaren vestigen we onze naam internationaal, werken we aan ons distributienetwerk en aan zichtbaarheid in de winkel.

STAY UP TO DATE!

[instagram-feed]

Nog geen producten in de winkelwagen